Translate

facebook

Algemene voorwaarden van De Meervalspecialist
 
Zo boek je een visreis.
Een boeking maken via de Meervalspecialist is eenvoudig. Kies je aankomstdatum en boek je visreis via het boekingsformulier. Wij gaan dan onmiddellijk voor je aan de slag.
 
Wat gebeurt er na ontvangst van je boeking?

Er zijn twee mogelijkheden:
1. De geboekte visvakantie is direct akkoord en bevestigd. In dat geval ontvang je binnen enkele dagen je boekingsovereenkomst via de mail. Na ontvangst van de aanbetaling van 25% van het totale bedrag staat de reservering vast.
2. De geboekte vakantie is niet mogelijk qua verblijf of datum. Dan nemen wij contact met je op om te overleggen over eventuele alternatieven. Indien wij in overleg met jou de reis conform aangepaste wensen kunnen regelen, dan is je boeking definitief en ontvang je automatisch de reisovereenkomst via de mail.
 
De hoofdboeker
De hoofdboeker is de persoon die de boeking doet en aan wie alle correspondentie en facturen worden gericht en die voor het gehuurde verantwoordelijk is. Wanneer u een boeking doet, garandeert u dat u de bevoegdheid hebt om namens uw reisgezelschap de voorwaarden van deze boekingsvoorwaarden te aanvaarden en dat u deze aanvaardt.
 
Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden die de Meervalspecialist hanteert, zijn als volgt:

Annulering door de reiziger
Bij annulering door de reiziger is deze de volgende bedragen verschuldigd:

    Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek de aanbetaling (25% van de reissom met een minimum van € 100,-)
    Bij annulering tussen de 56e en 14e dag voor vertrek 40% van de reissom
    Bij annulering tussen de 14e dag tot de dag voor vertrek: 50% van de reissom

 Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per email voorzien van handtekening te geschieden.
 
Annulering door De Meervalspecialist
De Meervalspecialist  heeft het recht om bij gewichtige omstandigheden een reis te annuleren.
Mocht een reis niet doorgaan dan wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. U krijgt dan al uw betalingen aan De Meervalspecialist retour. Indien mogelijk wordt u een alternatief aangeboden.
 
In de plaatsstelling
Indien een of meerdere reizigers verhinderd zijn aan de visreis deel te nemen, kunnen deze vervangen worden door andere personen.
 
Aansprakelijkheid
De Meervalspecialist  kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel (fysiek noch materieel) ontstaan tijdens de geboekte vakantie. Deelnemers zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk.

Een geschikte reisverzekering en annuleringsverzekering is absoluut noodzakelijk en daarom raden wij u sterk aan voordat u vertrekt voor voldoende dekking van uzelf en de leden van uw reisgezelschap te zorgen. In het geval dat u uw vakantie op een bepaald moment moet annuleren, kunt u eventuele annuleringskosten wellicht op grond van uw verzekeringspolis bij uw verzekeraar terugvorderen.
 
Klachtenbeleid
De Meervalspecialist zet zich ervoor in haar klanten een uitstekende service te bieden. Als u over onze dienstverlening niet tevreden bent, moet u ons dat vertellen. Daardoor helpt u ons bij het handhaven van onze normen zodat wij voor u en andere gasten een probleemloze vakantie kunnen verzorgen.