Translate

facebook

EVEN VOORSTELLEN?

mart-visDe meervalspecialist Martin Plevier verzorgt vistochten op de Ebro rivier in Spanje. Op nog geen twee uur vliegen van Amsterdam ligt aan de Costa Dorada de Ebro-delta. Een van de beste Delta's van Europa voor een gecombineerde vis- familievakantie.

Het bijzondere aan ons bedrijf is dat onze boot ook toegankelijk is voor rolstoelers. Hierin zijn wij uniek binnen de viswereld!.

Het is voor rolstoelgebruikers al lastig genoeg om te kunnen vissen. Onze boot is een pontonboot (zie materieel). Deze heeft een vlakke en ruime bodem. Door deze constructie zijn er geen belemmeringen om met een rolstoel aan boord te komen. Informeer naar de mogelijkheden!

Wij bevinden ons in Delta Ebre vanwaar we ook vertrekken om op de meerval te vissen. Onze vistochten worden gemaakt met onze pontonboot en biedt ruimte aan 6 vissers. Uw kunt gebruik maken van al onze hengelsportmateriaal.

De rivier de Ebro baant zich een weg door Spanje. Met haar imposante vormen en kronkelingen vormt zij de lijnen in het landschap. Ze stroomt door de bergen met haar stuwmeren en langs rotswanden die stijl omhoog gaan, tot aan de vlakte waar deze machtige rivier de Middellandse zee bij Rio-Mar instroomt. Men noemt de Ebro ook wel het kloppende hart van Spanje vanwege het water dat voor de landbouw en rijstteelt gebruikt wordt.

De delta met zijn rijstvelden wordt gevoed door de Ebro vanaf Xerta en vormt een voedselfestijn voor vogels en vissen. De vissoorten die in de Delta leven zijn onder andere de Dorada, Zeebaars, Harders, Palometa en meer landinwaarts Griebel, Karper, Voorn, Zonnebaars, Snoekbaars,  Blackbaars en natuurlijk de Meerval.