Translate

facebook

MEER DAN VISSEN ALLEEN...

De Costa Dorada biedt veel meer dan alleen maar vistrips. De visser van het gezin kijkt vaak alleen maar naar het vissen, maar de rest van de familie kijkt naar wat er nog meer te doen is.Daarom is dit dé uitgelezen mogelijkheid om het vissen te combineren met andere leuke bezigheden.

Op een uurtje autorijden ligt bijvoorbeeld Salou. Heerlijk om overdag op het strand te vertoeven en s'avonds lekker te eten en drinken. Of om uit te gaan. En wist u dat u vanaf Eindhoven Airport of Weeze Airport met Ryanair spotgoedkoop kunt vliegen?. Dus ook ideaal voor een vakantie van 3 of 4 dagen!

De Costa Dorada in Spanje heeft een kust met een lengte van 214 kilometer en ligt in de Spaanse regio Catalonië in de provincie Tarragona. In deze provincie liggen verschillende populaire badplaatsen, zoals Salou, Ampolla en Cambrils. De Costa Dorada betekent letterlijk “Gouden Kust” en staat vooral bekend om haar toerisme. Salou is de hoofdstad van de Costa Dorada en is de meest populaire bestemming van de Costa Dorada vanwege de vele toeristische faciliteiten en de mooie stranden die bekend staan als “het strand van de Europa”. De kustlijn van de Costa Dorada kent vele stranden waarvan 36 stranden een blauwe vlag hebben wat staat voor een internationaal bewijs voor goede kwaliteit van het water en het strand.

OMGEVING.

De directe omgeving waar wij gevestigd zijn, biedt een keur aan mogelijkheden voor uitstapjes of dagtrips. Bijvoorbeeld Cambrils met zijn oude centrum. Tarragona is zeker de moeite waard of wat dacht u van een Barcelona of Valencia?. Port Aventura, een avonturen paradijs. Een dag de bergen in naar de wijnstreken van deze regio. Of een avond stappen in salou behoort ook tot de mogenlijkheid. Kortom teveel om op te noemen. Waar wacht u nog op?

VOOR DE KIDS
klik hier voor de pagina "pretparken"